Find virksomheder eller privatpersoner overalt
i verden

Opdatér mine personlige data:

Kære Infobel bruger,

Vi informerer dig om, at de data, der føjes til Infobel databasen også vil blive tilføjet andre Infobel partneres hjemmesider

Kontaktoplysninger, der vil blive fjernet fra Infobel databasen vil også blive fjernet fra andre Infobel partneres hjemmesider.
Men hvis du ønsker at fjerne dine data fra alle mapper, bliver du nødt til at tage kontakt direkte til din telefonudbyder.

Kære Infobel Bruger,

Alle kontaktoplysninger, som vi fjerner fra Infobel's database, vil også blive fjernet fra andre Infobel partneres hjemmesider. Hvis du imidlertid ønsker, at dine kontaktoplysninger skal fjernes fra alle biblioteker, bliver du nødt til at kontakte din telefonudbyder.

Kapitol kan ikke holdes ansvarlig for tilbagetrækning af data, der vises på andre websider eller på ældre elektroniske medier til hvem, vi ikke har leveret dataene.

VIGTIGT: Visse websider gemmer søgninger foretaget på vores webside i cache-hukommelse. Da denne praksis ikke er tilladt, kan vi ikke holdes ansvarlige som følge af dette, og vi forholder os ret til at anlægge sag mod enhver, der gennemfører sådanne.

Fortsat